به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ اسماعیل زارعی کوشا در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان با بیان اینکه رویکرد موجود در بانکهای استان نسبت به پرداخت تسهیلات برای رونق واحدهای تولیدی رویکرد مثبت و مساعد است، گفت: هدف کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برداشتن موانع و گشودن گرههایی است که در روال عادی قابل حل نیستند و اگر قرار باشد عین مرّ قانون عمل شود دیگر نیازی به تشکیل جلساتی از این دست نیست.
وی ادامه داد: در این کارگروه باید راهکارهای مختلف مورد بررسی قرار گیرد و از همه ادارات و دستگاهها انتظار می رود مسائل استان را متعلق به خود بدانند و از ظرفیت خود برای رفع مشکلات استفاده کرده و از رویکرد بخشی پرهیز کنند.
زارعی کوشا تاکید کرد: لازم است دستور کار کارگروه رفع موانع تولید در کمیته های کارشناسی بررسی و جمعبندی شده و در نهایت برای تصویب به کارگروه اصلی ارجاع داده شود.
استاندار کردستان در ادامه سخنان خود استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ را برای استان و واحدهای تولیدی آن حائز اهمیت برشمرد و گفت: تبصره ۱۸ یک ظرفیت قانونی ایجاد شده است و انتظار دارم این مسئله سریعا پیگیری شود تا در کردستان از این پتانسیل برای کمک به واحدهای تولیدی استفاده شود.
در کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان که با حضور استاندار کردستان و سایر اعضا برگزار شد، مشکلات ۱۵ واحد تولیدی در بخش های صنعت و کشاورزی با اعتبار ۶۲ میلیارد تومان مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی برای حل مشکلات این واحدها اتخاذ شد.
در این نشست مدیران واحدهای تولیدی نیز حضور داشته و ضمن بیان مشکلات و چالش های پیش روی واحد مربوطه، مدیران ادارات و سازمان های دولتی استان نیز به بیان راهکارهای حمایت از این واحدها پرداختند.
استاندار کردستان در کارگروه رفع موانع تولید:
لزوم پرهیز دستگاههای اجرایی از بخشینگری/ استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ در کردستان ضروری است
استاندار کردستان گفت: پرهیز از بخشینگری یکی از نیازهای مهم و ضروری در استان است و همه ادارات و سازمانهای دولتی باید به این مهم توجه داشته باشند.
نظر شما